LOGO FINAL

Το λογότυπο του Συλλόγου είναι το δέντρο που συμβολίζει την ζωή. Η ποικιλία των φύλλων και των καρπών στα κλαδιά τονίζει τη μοναδικότητα των ατόμων στην κοινωνία γενικότερα. Οι ρίζες συμβολίζουν ότι η καταγωγή όλων των ανθρώπων είναι κοινή και αποτελούμαστε όλοι από τα ίδια στοιχεία. Είναι ένα θαύμα της φύσης ο αιώνιος αυτός κύκλος δημιουργίας που ξεκινά από τα σπλάχνα της γης μέχρι που πάνω στα κλαδιά θα ενσαρκωθούν οι καρποί οι οποίοι είναι και μοναδικοί μεταξύ τους.

«αξίΖΩ» (Αξία + Ζω)

Το λογοπαίγνιο συμβολίζει την αξιοπρέπεια  και την σημαντικότητα των ατόμων ΑμεΑ, καθώς επίσης και το σεβασμό που αξίζουν από εμάς. Επίσης, δίνεται έμφαση και στα ίσα δικαιώματα που έχουν όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι στον κόσμο.

A+ A A-

 

ΜΠΕΛΛΑΣ

Ο Μπέλλας Γιάννης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Δεκέμβριο του 1974. Από τον Φεβρουάριο του 2018 εργάζεται ως επιστημονικός διευθυντής στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας Α.με Α. Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Ψυχιατρική στο Νοσοκομείο Sunderby της Σουηδίας την οποία και ολοκλήρωσε στην Πανεπιστημιακή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Παπασιδέρη Μαρία.

  

ΧΡΥΣΑ

H Ηλιάδου Χρύσα γεννήθηκε στην Κομοτηνή τον Φεβρουάριο του 1978. Από το 2018 Εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια στο ΚΔΗΦ «αξίΖΩ» και διατηρεί γραφείο ως ιδιώτης λογοθεραπεύτρια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας-Ειδικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Σόφιας Βουλγαρίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου πάνω στη λογοθεραπεία. Για 7 χρόνια εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Παίδων και Ενηλίκων Κομοτηνής και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Κομοτηνής. Έχει πάρει μέρος και ως εισηγήτρια σε συνέδρια που αφορούν στη λογοθεραπεία. Επίσης, διοργανώνει ομιλίες στις δομές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλους τοπικούς φορείς. Έχει αξιολογήσει τη σχολική χρονιά 2017-2018 τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με το ΚΕ.ΜΕ.Α του Δήμου Κομοτηνής. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών. Γνωρίζει Αγγλικά και Βουλγάρικα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

 

 

 

Η Διχάνη Παρασκευή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 1987. Εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής  της έκανε πρακτική άσκηση στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Σιδηροχωρίου καθώς και στη Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας Ξάνθης. Εργάστηκε στο Σύλλογο για άτομα με προβλήματα όρασης του νομού  Ροδόπης «ΕΝΟΡΑΣΗ» και στη Περιφέρεια Ροδόπης –  Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ενώ συμμετείχε και σε έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας σε περιφερειακό επίπεδο κατά την περίοδο 2014-2020».Τέλος έχει συμμετάσχει σε εκδήλωση με θέμα «ΑμεΑ και κοινωνικός αποκλεισμός» ως κεντρική ομιλήτρια καθώς και στο Ειδικό Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που υλοποιεί η Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. ως συνοδός.

 

Η Μπονόβα Ορσαλία γεννήθηκε στην Χαλκίδα τον Οκτώβριο του 1974. Είναι παντρεμένη, μητέρα 4 παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Κομοτηνή. Εργάζεται ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστή-μης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα «Ειδική Αγωγή». Έκανε την πρακτική εξάσκηση φυσικής αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες στο σύλλογο μέριμνας ειδικού παιδιού «Αγ. Θεόδωροι».Συμμετείχε στο ερευνητικό έργο του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. πρακτικής άσκησης σε εργαζόμενους και σε ειδικές ομάδες ατόμων με στόχο την βελτίωση της φυσικής υγείας τους. Έχει πάρει μέρος σε διεθνές συνέδριο Φυσικής αγωγής και αθλητισμού παρουσιάζοντας την Πτυχιακή μελέτη της με θέμα «Έρευνα στην παρακίνηση στους χώρους άθλησης από το 1980 εώς το 1998» με βαθμό μελέτης Άριστα. Παρακολούθησε σεμινάρια και ημερίδες πάνω στην ειδικότητα της «ειδική αγωγή» και το γνωστικό της αντικείμενο.Έχει πτυχίο Αγγλικής γλώσσας και ECDL. Έχει εργαστεί ως γυμνάστρια στα γυμναστήρια «Βιορυθμός» και «SportSenter». Ως χοροδιδάσκαλος στον πολιτιστικό σύλλογο Παραδημής και φίλων. Ως ειδική παιδαγωγός στον Βρεφονηπιακό σταθμό «Μπόμπιρες» στην Λαμία. Ως ωρομίσθια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού στα πλαίσια της υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» και αρκετά χρόνια στο Σύλλογο «Άγιοι Θεόδωροι» μέσο της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής, στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Η Πέντζιου Αγγελική γεννήθηκε στις Σέρρες, τον Απρίλιο του 1973. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΛ Σερρών Τμήματος Νοσηλευτικής. Έχει προϋπηρεσία ως νοσηλεύτρια,περίπου 15 έτη, από τα οποία 2,5 έτη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσ/νίκης, 8 μήνες στο ΘΧΠΠ Κομοτηνής (Αίγειρος), 1,5 έτος στην κλινική ΙΑΣΩ στις Σέρρες, 2,5 έτη σε Μικροβιολογικό και 8 έτη σε Γαστρεντερολογικό Ιατρείο. Επιμορφώθηκε σε επιστημονικές εκδηλώσεις και σεμινάρια σχετικά με την αρτηριακή πίεση, την οξεία νεφρική ανεπάρκεια και την παροχή Α΄ Βοηθειών. Είναι γνώστης πληροφορικής (ECDL).

 

 

 

Η Ντίνα Ιωάννα γεννήθηκε στην Ξάνθη τον Σεπτέμβριο του 1985. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος του τμήματος κοινωνικής διοίκησης, με κατεύθυνση κοινωνικής εργασίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της έκανε πρακτική στο γηροκομείο Κομοτηνής και στην Ελληνική αντικαρκινική εταιρεία. Έχει εργαστεί στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας Κοινωνικής Μέριμνας, Π.Ε Ροδόπης, στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ (Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής) καθώς και στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ Κομοτηνής). Εργάστηκε, επίσης, εθελοντικά στο «βοήθεια στο σπίτι» του δήμου Κομοτηνής και στον σταθμό Ιεράς Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και επιμορφώσεις σχετικά με το αντικείμενό της, συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή της ημερίδας με θέμα «Χρόνιες ασθένειες και κοινωνική εργασία στο χώρο της υγείας», στην οποία ήταν βασική ομιλήτρια. Συμμετείχε, ακόμη, σε έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας σε περιφερειακό επίπεδο κατά την περίοδο 2014-2020». Από το Φεβρουάριο του 2018 εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

 

 

vzlomannye

как накрутить людей в группу в контакте

программа для взлома страницы вконтакте скачать бесплатно

открытие расчетного счета организации

slot oyunu oyna

Find us on Facebook