LOGO FINAL

Το λογότυπο του Συλλόγου είναι το δέντρο που συμβολίζει την ζωή. Η ποικιλία των φύλλων και των καρπών στα κλαδιά τονίζει τη μοναδικότητα των ατόμων στην κοινωνία γενικότερα. Οι ρίζες συμβολίζουν ότι η καταγωγή όλων των ανθρώπων είναι κοινή και αποτελούμαστε όλοι από τα ίδια στοιχεία. Είναι ένα θαύμα της φύσης ο αιώνιος αυτός κύκλος δημιουργίας που ξεκινά από τα σπλάχνα της γης μέχρι που πάνω στα κλαδιά θα ενσαρκωθούν οι καρποί οι οποίοι είναι και μοναδικοί μεταξύ τους.

«αξίΖΩ» (Αξία + Ζω)

Το λογοπαίγνιο συμβολίζει την αξιοπρέπεια  και την σημαντικότητα των ατόμων ΑμεΑ, καθώς επίσης και το σεβασμό που αξίζουν από εμάς. Επίσης, δίνεται έμφαση και στα ίσα δικαιώματα που έχουν όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι στον κόσμο.

A+ A A-

 

ΜΠΕΛΛΑΣ

Ο Μπέλλας Γιάννης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Δεκέμβριο του 1974. Από τον Φεβρουάριο του 2018 εργάζεται ως επιστημονικός διευθυντής στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας Α.με Α. Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Ψυχιατρική στο Νοσοκομείο Sunderby της Σουηδίας την οποία και ολοκλήρωσε στην Πανεπιστημιακή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Παπασιδέρη Μαρία.

  

ΧΡΥΣΑ

H Ηλιάδου Χρύσα γεννήθηκε στην Κομοτηνή τον Φεβρουάριο του 1978. Από το 2018 Εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια στο ΚΔΗΦ «αξίΖΩ» και διατηρεί γραφείο ως ιδιώτης λογοθεραπεύτρια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας-Ειδικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Σόφιας Βουλγαρίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου πάνω στη λογοθεραπεία. Για 7 χρόνια εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Παίδων και Ενηλίκων Κομοτηνής και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Κομοτηνής. Έχει πάρει μέρος και ως εισηγήτρια σε συνέδρια που αφορούν στη λογοθεραπεία. Επίσης, διοργανώνει ομιλίες στις δομές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλους τοπικούς φορείς. Έχει αξιολογήσει τη σχολική χρονιά 2017-2018 τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με το ΚΕ.ΜΕ.Α του Δήμου Κομοτηνής. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών. Γνωρίζει Αγγλικά και Βουλγάρικα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Η Διχάνη Παρασκευή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 1987. Εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής  της έκανε πρακτική άσκηση στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Σιδηροχωρίου καθώς και στη Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας Ξάνθης. Εργάστηκε στο Σύλλογο για άτομα με προβλήματα όρασης του νομού  Ροδόπης «ΕΝΟΡΑΣΗ» και στη Περιφέρεια Ροδόπης –  Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ενώ συμμετείχε και σε έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας σε περιφερειακό επίπεδο κατά την περίοδο 2014-2020».Τέλος έχει συμμετάσχει σε εκδήλωση με θέμα «ΑμεΑ και κοινωνικός αποκλεισμός» ως κεντρική ομιλήτρια καθώς και στο Ειδικό Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που υλοποιεί η Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. ως συνοδός.

Η Μπονόβα Ορσαλία γεννήθηκε στην Χαλκίδα τον Οκτώβριο του 1974. Είναι παντρεμένη, μητέρα 4 παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Κομοτηνή. Εργάζεται ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστή-μης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα «Ειδική Αγωγή». Έκανε την πρακτική εξάσκηση φυσικής αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες στο σύλλογο μέριμνας ειδικού παιδιού «Αγ. Θεόδωροι».Συμμετείχε στο ερευνητικό έργο του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. πρακτικής άσκησης σε εργαζόμενους και σε ειδικές ομάδες ατόμων με στόχο την βελτίωση της φυσικής υγείας τους. Έχει πάρει μέρος σε διεθνές συνέδριο Φυσικής αγωγής και αθλητισμού παρουσιάζοντας την Πτυχιακή μελέτη της με θέμα «Έρευνα στην παρακίνηση στους χώρους άθλησης από το 1980 εώς το 1998» με βαθμό μελέτης Άριστα. Παρακολούθησε σεμινάρια και ημερίδες πάνω στην ειδικότητα της «ειδική αγωγή» και το γνωστικό της αντικείμενο.Έχει πτυχίο Αγγλικής γλώσσας και ECDL. Έχει εργαστεί ως γυμνάστρια στα γυμναστήρια «Βιορυθμός» και «SportSenter». Ως χοροδιδάσκαλος στον πολιτιστικό σύλλογο Παραδημής και φίλων. Ως ειδική παιδαγωγός στον Βρεφονηπιακό σταθμό «Μπόμπιρες» στην Λαμία. Ως ωρομίσθια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού στα πλαίσια της υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» και αρκετά χρόνια στο Σύλλογο «Άγιοι Θεόδωροι» μέσο της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής, στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Πέντζιου Αγγελική γεννήθηκε στις Σέρρες, τον Απρίλιο του 1973. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΛ Σερρών Τμήματος Νοσηλευτικής. Έχει προϋπηρεσία ως νοσηλεύτρια,περίπου 15 έτη, από τα οποία 2,5 έτη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσ/νίκης, 8 μήνες στο ΘΧΠΠ Κομοτηνής (Αίγειρος), 1,5 έτος στην κλινική ΙΑΣΩ στις Σέρρες, 2,5 έτη σε Μικροβιολογικό και 8 έτη σε Γαστρεντερολογικό Ιατρείο. Επιμορφώθηκε σε επιστημονικές εκδηλώσεις και σεμινάρια σχετικά με την αρτηριακή πίεση, την οξεία νεφρική ανεπάρκεια και την παροχή Α΄ Βοηθειών. Είναι γνώστης πληροφορικής (ECDL).

 

Η Ντίνα Ιωάννα γεννήθηκε στην Ξάνθη τον Σεπτέμβριο του 1985. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος του τμήματος κοινωνικής διοίκησης, με κατεύθυνση κοινωνικής εργασίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της έκανε πρακτική στο γηροκομείο Κομοτηνής και στην Ελληνική αντικαρκινική εταιρεία. Έχει εργαστεί στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας Κοινωνικής Μέριμνας, Π.Ε Ροδόπης, στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ (Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής) καθώς και στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ Κομοτηνής). Εργάστηκε, επίσης, εθελοντικά στο «βοήθεια στο σπίτι» του δήμου Κομοτηνής και στον σταθμό Ιεράς Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και επιμορφώσεις σχετικά με το αντικείμενό της, συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή της ημερίδας με θέμα «Χρόνιες ασθένειες και κοινωνική εργασία στο χώρο της υγείας», στην οποία ήταν βασική ομιλήτρια. Συμμετείχε, ακόμη, σε έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας σε περιφερειακό επίπεδο κατά την περίοδο 2014-2020». Από το Φεβρουάριο του 2018 εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Ισίλ Αλή Καρά

Η Καρά Αλή Ισίλ γεννήθηκε στην Κομοτηνή τον Μάρτιο του 1993. Από το 2018 Εργάζεται ως παιδαγωγός στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας "αξίΖΩ" του Συλλόγου Μέριμνας ΑμέΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι". Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δασκάλων Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει πτυχίο Αγγλικής γλώσσας, ECDL, γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille, Τουρκικής Νοηματικής Γλώσσας (Προσωπικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης), πιστοποίηση πάνω στις διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) Κοινωνικές Ιστορίες και η χρήση τους στην εκπαίδευση των παιδιών με αυτισμό και Asperger. Δούλεψε εθελοντικά στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Κομοτηνής.

Ελένη Πετσάρη

 Η Πετσάρη Ελένη γεννήθηκε στα Γιαννιτσά τον Μάρτιο του 1993.Από το 2018 εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της έκανε πρακτική άσκηση στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Αλεξανδρούπολη και στο κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής (Europe Direct). Εργάστηκε στην Μονάδα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Εκ Κινητικής Αναπηρίας Πασχόντων Ατόμων "Άγιος Γεώργιος" στον Ροδίτη Κομοτηνής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και επιμορφώσεις σχετικά με το αντικείμενό της, ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτισμού - Παιδείας- Αθλητισμού Κομοτηνής, στο "Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού", που υπάγεται στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

 

 

Στέλλα Κουκούρη

 Η Κουκούρη Στυλιανή γεννήθηκε στην Κομοτηνή τον Μάρτιο του 1977. Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας "αξίΖΩ" του Συλλόγου Μέριμνας ΑμέΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι". Είναι πτυχιούχος της ΕΠΑΣ του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής. Επιμορφώθηκε σε επιστημονικές εκδηλώσεις και σεμινάρια και την παροχή Α' Βοηθειών. έχει δίπλωμα ειδικότητας  εφαρμογών Πληροφορικής Δικτύων και Αυτοματισμού Γραφείου. Είναι κάτοχος ECDL και ΤOEIC. Έχει προϋπηρεσία ως νοσηλεύτρια 3,5 έτη στην Νευροψυχιατρική Κλινική "Αγία Μαρίνα" Κομοτηνής, τρία έτη ως αποκλειστική νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και δυόμιση μήνες στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ξάνθης.

 

 iordanoucharalamposΟ Ιορδάνου Χαράλαμπος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1975 και έζησε στην Κύπρο μέχρι την έναρξη των σπουδών του στο τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή το 1996 όπου ζει έκτοτε μόνιμα . Μέρος των σπουδών του έγινε στο LEEDS METROPOLITAN UNIVERSITY της Αγγλίας με το πρόγραμμα “ERASMUS”. Εργάστηκε ως ωρομίσθιος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής για παιδιά σχολικής ηλικίας και ενήλικες από το 2005 μέχρι και το 2012 καθώς και στη σχολή δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής σαν ωρομίσθιος εκπαιδευτής την ίδια περίοδο.Από το 2010 είναι Συνεργάτης των « Special Olympics Hellas» με το Ε.Ε.Ε.Εκ. Γεννησέας Ξάνθης και είναι συνεργάτης- προπονητής από την ΕΟΦΣΑ για την υλοποίηση προπονητικών προγραμμάτων Αντιπτέρισης (Badminnton) για την Κομοτηνή και την Ξάνθη.Το 2010 Εργάστηκε ως ωρομίσθιος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής .Είναι ενεργός προπονητής μπατμιντον από το 2007 μέχρι και σήμερα και από το 2012 ομοσπονδιακός προπονητής μπατμiντον (αντιπτέριση ) για όλη την Θράκη . Από το 2018 είναι εθνικός προπονητής para – badminton ( για άτομα με αναπηρία) .Εργάζεται στο σύλλογο μας από τον Αύγουστο του 2018 σαν γυμναστής.

 

vzlomannye

как накрутить людей в группу в контакте

программа для взлома страницы вконтакте скачать бесплатно

открытие расчетного счета организации

slot oyunu oyna

Find us on Facebook