Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία της Περισσότερα
Toggle Bar

LOGO FINAL

Το λογότυπο του Συλλόγου είναι το δέντρο που συμβολίζει την ζωή. Η ποικιλία των φύλλων και των καρπών στα κλαδιά τονίζει τη μοναδικότητα των ατόμων στην κοινωνία γενικότερα. Οι ρίζες συμβολίζουν ότι η καταγωγή όλων των ανθρώπων είναι κοινή και αποτελούμαστε όλοι από τα ίδια στοιχεία. Είναι ένα θαύμα της φύσης ο αιώνιος αυτός κύκλος δημιουργίας που ξεκινά από τα σπλάχνα της γης μέχρι που πάνω στα κλαδιά θα ενσαρκωθούν οι καρποί οι οποίοι είναι και μοναδικοί μεταξύ τους.

«αξίΖΩ» (Αξία + Ζω)

Το λογοπαίγνιο συμβολίζει την αξιοπρέπεια  και την σημαντικότητα των ατόμων ΑμεΑ, καθώς επίσης και το σεβασμό που αξίζουν από εμάς. Επίσης, δίνεται έμφαση και στα ίσα δικαιώματα που έχουν όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι στον κόσμο.

A+ A A-

Τον Σύλλογο μας επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κα Κυριακή Αλατζά. 

Ο κ. Μέτιος ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Διημέρευσης από την πρόεδρο του συλλόγου κα Αναστασία Λιβεριάδου και ενημερώθηκε για λειτουργία και τη δραστηριότητα του.

Δείτε το άρθρο εδώ

Πηγή: Εφημερίδα Χρόνος

Find us on Facebook