A+ A A-

Η Διχάνη Παρασκευή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 1987. Εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής  της έκανε πρακτική άσκηση στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Σιδηροχωρίου καθώς και στη Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας Ξάνθης. Εργάστηκε στο Σύλλογο για άτομα με προβλήματα όρασης του νομού  Ροδόπης «ΕΝΟΡΑΣΗ» και στη Περιφέρεια Ροδόπης –  Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ενώ συμμετείχε και σε έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας σε περιφερειακό επίπεδο κατά την περίοδο 2014-2020».Τέλος έχει συμμετάσχει σε εκδήλωση με θέμα «ΑμεΑ και κοινωνικός αποκλεισμός» ως κεντρική ομιλήτρια καθώς και στο Ειδικό Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που υλοποιεί η Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. ως συνοδός.

 

Η Μπονόβα Ορσαλία γεννήθηκε στην Χαλκίδα τον Οκτώβριο του 1974. Είναι παντρεμένη, μητέρα 4 παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Κομοτηνή. Εργάζεται ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστή-μης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα «Ειδική Αγωγή». Έκανε την πρακτική εξάσκηση φυσικής αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες στο σύλλογο μέριμνας ειδικού παιδιού «Αγ. Θεόδωροι».Συμμετείχε στο ερευνητικό έργο του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. πρακτικής άσκησης σε εργαζόμενους και σε ειδικές ομάδες ατόμων με στόχο την βελτίωση της φυσικής υγείας τους. Έχει πάρει μέρος σε διεθνές συνέδριο Φυσικής αγωγής και αθλητισμού παρουσιάζοντας την Πτυχιακή μελέτη της με θέμα «Έρευνα στην παρακίνηση στους χώρους άθλησης από το 1980 εώς το 1998» με βαθμό μελέτης Άριστα. Παρακολούθησε σεμινάρια και ημερίδες πάνω στην ειδικότητα της «ειδική αγωγή» και το γνωστικό της αντικείμενο.Έχει πτυχίο Αγγλικής γλώσσας και ECDL. Έχει εργαστεί ως γυμνάστρια στα γυμναστήρια «Βιορυθμός» και «SportSenter». Ως χοροδιδάσκαλος στον πολιτιστικό σύλλογο Παραδημής και φίλων. Ως ειδική παιδαγωγός στον Βρεφονηπιακό σταθμό «Μπόμπιρες» στην Λαμία. Ως ωρομίσθια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού στα πλαίσια της υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» και αρκετά χρόνια στο Σύλλογο «Άγιοι Θεόδωροι» μέσο της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής, στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Η Πέντζιου Αγγελική γεννήθηκε στις Σέρρες, τον Απρίλιο του 1973. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΛ Σερρών Τμήματος Νοσηλευτικής. Έχει προϋπηρεσία ως νοσηλεύτρια,περίπου 15 έτη, από τα οποία 2,5 έτη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσ/νίκης, 8 μήνες στο ΘΧΠΠ Κομοτηνής (Αίγειρος), 1,5 έτος στην κλινική ΙΑΣΩ στις Σέρρες, 2,5 έτη σε Μικροβιολογικό και 8 έτη σε Γαστρεντερολογικό Ιατρείο. Επιμορφώθηκε σε επιστημονικές εκδηλώσεις και σεμινάρια σχετικά με την αρτηριακή πίεση, την οξεία νεφρική ανεπάρκεια και την παροχή Α΄ Βοηθειών. Είναι γνώστης πληροφορικής (ECDL).

vzlomannye

как накрутить людей в группу в контакте

программа для взлома страницы вконтакте скачать бесплатно

открытие расчетного счета организации

slot oyunu oyna

Find us on Facebook